Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@11:52:00 GMT

هر شاهکار در زبان فارسی سیراب شده از معارف ولایی است

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۳۲۰۱۴

هر شاهکار در زبان فارسی سیراب شده از معارف ولایی است

گروه استان‌ها- پدر شعر آیینی کشور گفت: ما هر شاهکاری در زبان فارسی داریم سیراب شده از معارف ولایی هستند اینکه جوانان در یک فضای هنری و ادبی نشر و نمو کرده و با معارف اهل‌بیت(ع) آشنا شوند بسیار مهم است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  قم، استاد محمدعلی مجاهدی عصر امروز در دیدار یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزیر ارشاد که در منزل این استاد فرهیخته برگزار شد اظهار داشت: انجمن‌های مادر در استان‌ها نقش اساسی در پرورش استعدادهای هنری جوانان و نوجوانان دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پدر شعر آیینی کشور گفت: اینکه جوانان در یک فضای هنری و ادبی نشر و نمو کرده و با معارف اهل‌بیت(ع) آشنا شوند بسیار مهم است.

استاد مجاهدی تصریح کرد: احیای انجمن‌های مادر بسیار مهم بوده و در گذشته قدم‌هایی برداشته شد، اما متأسفانه ناقص بود.

وی با بیان اینکه انجمی ادبی قم 55 سال قدمت دارد تصریح کرد: در کل کشور شاید دو یا سه انجمن با این قدمت وجود داشته باشد در گذشته عده‌ای تصور می‌کردند که کارها بدون وجود انجمن‌های مادر پیش می‌رود اما این گونه نبود و از این مهم غفلت شده است.

دینانی: آزاد اندیش‌تر از علامه طباطبایی (ره) ندیده‌ام/ به من گفت دیگر شعر نگوخاطره شیرین یک شاعر از غذای حضرتی امام رضا (ع)/ عصر شعر «بانوی کرامت» در فرهنگسرای رسانه برگزار شد + متن اشعارجواد محقق: آمار کتابخوانی ناامیدکننده نیست/ برخی شعرا در کتاب شعرشان فرق قافیه و ردیف را نمی‌شناسند‌

پدر شعر آیینی کشور بیان کرد: من به دلیل سپری کردن دوره‌های درمانی هنوز اجازه بیرون رفتن از خانه را ندارم اما با این‌ وجود کارهای آموزشی را در فضای مجازی دنبال می‌کنم.

استاد مجاهدی بیان کرد: ما هر شاهکاری در زبان فارسی داریم، سیراب شده از معارف ولایی هستند در یکی از تحقیقات من ادعا کردم که بیش از 85 درصد از متون ادبی و به ویژه منظوم ما سبقه آیینی دارند مقدمه شاهنامه فردوسی را اگر نگاه کنید می‌بینید که همه سر این سفره بزرگ‌ شده‌اند.

وی یادآور شد: زمینه برای توجه به اشعار آیینی مستعد بوده و فطرت‌ها پاک است اگر در این زمینه کار خوبی انجام بگیرد نتیجه‌بخش خواهد بود.

در پایان این جلسه یاسر احمدوند ضمن قدردانی از زحمات استاد مجاهدی برای فرهنگ و ادب کشور، به اداره کل فرهنگ و ارشاد قم مأموریت داد تا راه‌اندازی دبیرخانه شعر آئینی کشور را به جد دنبال کند.

انتهای پیام/452/ح

 

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۲۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور

تین نیوز

جمعیت بدمسکن کشور که براساس آمار های رسمی میانه دهه ۹۰، معادل ۱۹.۵میلیون نفر اعلام شده بود، در یک برآورد جدید به ۲۳میلیون نفر افزایش یافت.

به گزارش تین نیوز به نقل از اقتصاد ۲۴، معاون وزیر راه وشهرسازی اعلام کرد: هم اکنون ۲۳ میلیون نفر از جمعیت شهری کشور به دلیل سکونت در بافت های فرسوده و ناکارآمد و همچنین سکونتگاه های غیررسمی، بدمسکن هستند و جان آن ها در معرض خطر قرار دارد. این برآورد جدید یک سوال مهم را در خود جای داده است؛ اینکه چرا طی یک دهه اخیر به رغم همه اقدامات انجام شده در حوزه نوسازی بافت های فرسوده وسکونتگاه های غیررسمی، جمعیت بدمسکن افزایش داشته است؟ آیا این اقدامات بی اثر بوده است؟

محمد آیینی، معاون وزیر راه وشهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، در پاسخ به این سوال به «دنیای اقتصاد» اعلام کرد: برآورد فعلی از جمعیت بدمسکن، با توجه به متوسط نرخ رشد سالانه جمعیت صورت گرفته است. به گفته محمد آیینی، بررسی ها نشان می دهد، جمعیت ۱۱ و نیم میلیون نفری ساکن در بافت های فرسوده شهری ایران از سال ۹۵ تاکنون در هر سال به طور متوسط، رشد ۱.۳ درصدی، یعنی معادل نرخ رشد جمعیت ایران، داشته است.

 

اما، جمعیت بدمسکن ساکن در سکونتگاه های غیررسمی و حاشیه ای، به دلیل گسترش فقر مسکن، رشدی به مراتب بیشتر از حد طبیعی داشته و برآورد ها حاکی از آن است در هر سال به طور متوسط ۲.۳ درصد به جمعیت ساکن در این سکونتگاه های غیررسمی افزوده شده است. جمعیت حدود یک میلیون نفری ساکن در بافت های تاریخی نیز تقریبا در یک دهه اخیر بدون تغییر بوده است.

به گفته آیینی، همچنین، بخشی از این رشد جمعیت بدمسکن ناشی از گسترش محدوده بافت های فرسوده وناکارآمد و سکونتگاه های غیررسمی در سال های اخیر است. در حالی که ابتدای دهه ۹۰، مساحت پهنه های فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی ۷۴ هزار هکتار اعلام می شد در تازه ترین برآورد ها این میزان به ۱۶۷ هزار هکتار افزایش یافته است. آیینی گفت: تاکنون بیش از یک میلیون و ۵۰ هزار واحد مسکونی در بافت های فرسوده ساخته شده است که حاصل نوسازی بیش از ۳۵۰ هزار پلاک فرسوده است.

هنوز ۲میلیون و۷۰۰هزار پلاک فرسوده با قابلیت ساخت دست کم ۴.۵میلیون واحد مسکونی در کشور وجود دارد. آیینی همچنین از صعود آمار نوسازی مسکن در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: در سال گذشته سهم پروانه های ساختمانی بافت فرسوده از کل پروانه ها به ۲۱.۵ درصد رسید؛ این سهم در ۱۴۰۱ معادل ۱۸.۵ درصد بود و در صورتی که بسته مشوق های شهرسازانه در همه شهر ها اجرایی شود، این سهم به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت.

معاون وزیر راه وشهرسازی، همچنین آماری از وضعیت ساخت وساز در بافت های فرسوده در قالب طرح نهضت ملی مسکن ارائه کرد. به گفته آیینی سهم بافت های فرسوده از ساخت سالانه یک میلیون مسکن در کشور، ساخت ۱۵۰ هزار واحد مسکونی در هر سال است. طی دو سال اخیر تاکنون ۲۶۶ هزار واحد مسکونی در قالب این طرح در پروسه ساخت قرار گرفته که از این میزان سهم تهران حدود ۵۵ هزار واحد است؛ همچنین بیش از ۸۲ هزار واحد نیز تاکنون افتتاح شده که حدود ۱۶ هزار واحد از این تعداد مربوط به تهران بوده است. آیینی اعلام کرد: بنا داریم تا پایان امسال آمار واحد های شروع شده نهضت ملی را به ۴۰۰ هزار واحد مسکونی رسانده و۱۰۰هزار واحد دیگر را نیز به بهره برداری برسانیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • ایران هراسی در مقابل آموزش زبان فارسی و تبلیغ سفر به ایران
  • شاعری که براساس دانش ادبی شعر نسروده!
  • ببینید | ادبیات فارسی بر قله جهان
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • علت مشکلات جیدون سانچو در منچستریونایتد از زبان تیری آنری (زیرنویس فارسی)
  • ادبیات فارسی بر قله جهان + فیلم
  • آیا حذف زبان فارسی در افغانستان ممکن است؟
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود