Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@19:00:38 GMT

خانه پدر شعر نو از سیلاب در امان نماند

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۶۸۰۷۵

خانه پدر شعر نو از سیلاب در امان نماند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،مهدی ایزدی نور معاون میراث فرهنگی مازندران با اشاره به اینکه سیلاب اخیر ۱۰ میلیارد ریال به بافت تاریخی روستای یوش و خانه موزه نیما یوشیج در شهرستان نور آسیب زد، گفت: سیلاب چند روز گذشته موجب تخریب بافت باارزش روستای یوش به همراه خانه موزه نیما یوشیج در منطقه بلده شهرستان نور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او به تخریب سنگ‌فرش معابر روستا، جداره‌های کاهگلی و کانال‌ها اشاره کرد و افزود: اجرای عملیات اضطراری حفاظت و استحکام‌بخشی روستای یوش نیازمند تأمین اعتباری اضطراری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال از منابع ملی و استانی است.

معاون میراث فرهنگی مازندران گفت: روستای یوش یکی از باارزش‌ترین روستای دارای بافت تاریخی، مازندران است که در سال ۱۳۸۹ در فهرست میراث ملی کشور به ثبت رسیده است و یکی از مقاصد گردشگری در کشور محسوب می‌شود.
انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی مازندران سیلاب و آبگرفتگی گردشگری مازندران روستای یوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۸۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک سمنان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه گفت: در چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای هدف گردشگری بیابانک که روز پنجشنبه ۱۳ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ با استقبال گردشگران، مردم و مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، به‌صورت نمادین از سند ثبت ملی مهارت لرده دوزی روستای بیابانک در فهرست میراث ناملموس کشور رونمایی شد.   حسن عربی افزود: در اجرای ماده ۱۲ کنوانسیون بین‌المللی حفظ میراث فرهنگی ناملموس با قانون الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مذکور مصوب سال ۱۳۸۴ مجلس شورای اسلامی و آیین‌نامه اجرایی آن و ماده ۳ قانون اساسنامه سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب سال ۱۳۶۷ مجلس شورای اسلامی، مهارت لرده دوزی روستای بیابانک در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس ثبت شد.   او تصریح کرد: این میراث فرهنگی ناملموس به شماره ۲۵۹۱ در سال ۱۴۰۰ در فهرست ملی میراث‌فرهنگی ناملموس به ثبت رسیده است.   لَردِه دوزی مجموعه‌ای از هنر‌های دستی، مانند تکه‌دوزی، گل‌دوزی، بخارادوزی، خامه‌دوزی، پولک‌دوزی، قیطان‌دوزی، ساقه‌دوزی، سیاه دوزی، زری‌دوزی و سرمه‌دوزی است. لَردِه به معنای یک سطح صاف است که این فرآیند‌های هنری روی آن اجرا می‌شود.

دیگر خبرها

  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • فوت یک نفر در پی وقوع سیلاب در روستای مرزی لانو
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • رونمایی از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک سمنان
  • جلوی وارد شدن خسارت به خانه‌های روستای مختاران گرفته شد
  • خسارت سیلاب به روستای تختان دهلران
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده